Nieuws

GZI Next komt naar u toe!

De groene energiehub op het voormalige GZI-terrein is volop in ontwikkeling! Na de bouw van het zonnepark, kunnen vanaf volgend jaar vrachtwagens en bussen waterstof tanken op GZI Next. Ook de plannen voor de groen gasinstallatie worden concreter. Woont u in één van de drie dorpen naast GZI Next? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over wat de ontwikkelingen voor u betekenen. De projectpartners gaan graag verder met u in gesprek. Daarom komen zij in november naar u toe.

Programma

Tijdens de dorpsbijeenkomsten staan we stil bij het belang van de energiehub voor de regio. De partners blikken terug op hoe zij de voormalige gaszuiveringsinstallatie klaar hebben gemaakt om de locatie om te vormen tot een heuse energiehub. En zij vertellen hoe wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een groene waterstofketen.

De dorpsbijeenkomsten staat vooral in het teken van groen gas: Evert Mollema van ENGIE vertelt alles over de plannen voor een groen gasinstallatie.

Aanmelden

U kunt zich voor een bijeenkomst aanmelden door te mailen naar info@gzinext.nl en aan te geven voor welke bijeenkomst u zich aanmeldt.

Oranjedorp: 3 november 19.30-21.30 uur
Locatie: Dorpshuis Oranjedorp, Oosterwijk WZ 55, Oranjedorp
Barger-Oosterveld: 10 november 19.30-21.30 uur
Locatie: Melody, Splitting 45 in Barger Oosterveld
Nieuw-Dordrecht: 17 november 19.30-21.30 uur
Locatie: Zalencentrum Dord, Vastenow 4, Nieuw-Dordrecht