Nieuws

Vol: Excursie GZI Next

De excursie zit inmiddels vol. Heeft u interesse om een andere keer mee te gaan? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van vervolgbijeenkomsten.

De groene energiehub op het voormalige GZI terrein is volop in ontwikkeling! Vorige maand hebben wij u meer verteld over de voortgang. Maar mogelijk wilt u het met eigen ogen komen bekijken en er meer over te weten komen. Daarom organiseren wij op zaterdag 9 oktober 2021 een informatiebijeenkomst en excursie naar GZI Next.

We verzamelen bij Melody Emmen. Wethouder Guido Rink van de gemeente Emmen trapt af over het belang van de energiehub voor de regio. René Janssen van de NAM blikt terug op hoe zij de voormalige gaszuiveringsinstallatie klaar hebben gemaakt om de locatie om te vormen tot een heuse energiehub. Evert Mollema deelt de plannen voor een groen gasinstallatie en Shell vertelt hoe gewerkt wordt aan de ontwikkeling van een groene waterstofketen. Daarna stappen we in de bus om een kijkje te nemen op achter de hekken van het GZI Next terrein. We sluiten de dag af met een broodje bij Melody Emmen en heeft u de gelegenheid om met de initiatiefnemers in gesprek te gaan.

Programma

09.30 – 10.00 uur: Inloop bij Melody Emmen

10.00 – 11.30 uur: Initiatiefnemers vertellen over de energiehub

11.30 – 13.00uur: Rondleiding over het GZI Next terrein

13.00 – 14.00 uur: Broodje bij Melody Emmen

Adres Melody Emmen: Splitting 45, 7826 CN Emmen

Aanmelden

Geïnteresseerd? Aanmelden is helaas niet meer mogelijk omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Heeft u interesse om een volgende keer me te gaan op excursie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.