Nieuws

Bezoek de groen gas-installatie in Hardenberg!

Op zaterdag 19 maart en vrijdag 1 april organiseert het projectteam van het groen gas project North Star excursies naar de groen gas-installatie in Hardenberg.

Met dit bezoek wil het projectteam de inwoners van Oranjedorp, Barger-Oosterveld en Nieuw Dordrecht ‘live’ laten kennismaken met een groen gas-installatie. Ook in Hardenberg wordt groen gas geproduceerd op basis van reststromen. De installatie die op GZI Next gepland is, is qua techniek gelijkwaardig aan die in Hardenberg maar is groter. Tijdens de excursie krijgt u uitleg over het proces van vergisting, kunt u een kijkje nemen binnen in de installatie en krijgt u informatie over hoe de installatie op het terrein van GZI Next eruit komt te zien. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Uiteraard is het bezoek aan Hardenberg inclusief busvervoer van en naar de locatie. De opstapplaatsen zijn bij het dorpshuis in Oranjedorp, bij de supermarkt in Nieuw Dordrecht en bij Melody in Barger Oosterveld. Bent u geïnteresseerd om aanwezig te zijn bij deze excursie, meldt u dan snel aan! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Er zijn twee mogelijkheden voor een bezoek:

  • Zaterdagmiddag 19 maart van 14.00 tot 18.00
  • Vrijdagochtend 1 april van 09.00 tot 13.00

Gezien het beperkte aantal plaatsen vragen wij u om met maximaal twee personen per huishouden deel te nemen. Deelname is alléén mogelijk als u 18 jaar of ouder bent.

U kunt zich persoonlijk opgeven via email info@gzinext.nl. Geef aan welke datum uw voorkeur heeft en of uw/een partner meekomt. U kunt zich opgeven tot uiterlijk vrijdag 11 maart voor de excursie op 19 maart, en uiterlijk vrijdag 25 maart 16:00 voor de excursie op 1 april.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie en het programma.

Het projectteam hoopt u te mogen treffen in Hardenberg!